GRUP ŞİRKETLERİ

Arsal Otomotiv

Köklü bir kurum..

1941 yılında Süleyman Kuşçulu tarafından düz cam ve cam ayna dağıtımı için kurulan Arsal, 1954 yılında otomotiv sektöründe de faaliyet göstermeye başlamıştır.

Renault ve Tofaş firmalarının Türkiye’de fabrika kurmasıyla otomotiv camında üretime geçilmiştir.

1972 yılında ise otomotiv yedek parça sektörünün hareketlenmesi ile yedek parça ithalatında kısa sürede ilk beş firma arasında yer almış ve ülke çapında 3000 müşteriye ulaşmıştır.

Arsal, 1988 yılında ampul üretiminin yanında Hella,Osramgibi önemli markaların dağıtımı ile birlikte Unipoint markasının temsilciliğini ve tanıtımını üstlenmiştir. Üstün başarı ile temsil ettiği markaların dağıtım sistemini bayilikler kanalı ile yaygın hale getirmiştir.

 “Oyun kurucu”

Pazarın gelişim ve değişimini yakından takip eden Arsal Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ; yedek parça dağıtım sistemindeki gelişmelere paralel olarak “elektrik” kadar “mekanik” yedek parça dağıtımında da “oyun kurucu” olma yolunu seçmiştir. Teknolojik trendler doğrultusunda bugün “elektronik” de faaliyetimiz tamamlayıcı bir boyutu haline gelmiştir.

Tereddütsüz güveni sağlamak

Önceliğimiz; yedek parça dağıtım kanallarının çekici güçlü olması gerek servis sektörünün organizasyonuna katkı sağlamaktadır. Arsal, özellikle sigorta sektörünün “tereddütsüz güven” ile faydalanacağı bir ortamın oluşturulması için projeler üretmektedir.
Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok.
No:2 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul
+90 212 340 25 25
info@arsal.com.tr

Kurumsal

Grup Şirketleri

İletişim

Hızlı Erişim

Arsal Group © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım Grimor