KURUMSAL

Hakkımızda

1941 yılında İstanbul’da kurulan ARSAL, ticaret hayatına ayna ve düz cam sektöründe başlamış, ardından ürün yelpazesine otomotiv yedek parça ve transmisyon ürünlerini de katarak 1954 yılında ARSAL LTD. ŞTİ. olmuştur.

Hizmet verdiği her sektörde kalite ve güveni en ön planda tutan ARSAL, müşterilerinin verdiği destek sayesinde hızla büyüyerek 1960 yılında ARSAL CAM SAN. ve TİC. A.Ş.unvanını almıştır.

1986 yılında ayna ve cam sektörünü tamamen bırakan ARSAL, 2003 yılında ARSAL OTOMOTİV SAN. ve TİC A.Ş.adını almış ve hızla gelişerek sektöründe Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri haline gelmiştir. 2005 yılından itibaren ise otomotiv yedek parça ve transmisyon ürünleri konusunda daha etkin ve profesyonel çalışabilmek amacı ile ARSAL GRUP adı altında ARSAL KAYIŞ SAN. ve TİC A.Ş.ve ARSAL OTOMOTİV SAN. ve TİC A.Ş. olmak üzere iki ayrı şirket olarak ticaret hayatına devam etmektedir.

ARSAL KAYIŞ SAN. VE TİC. A.Ş. Türkiye genelinde çok geniş bir bayilik sistemi ve dağıtım ağına sahip olup, transmisyon ürünleri piyasasında gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında tanınmış bir çok markanın en kaliteli ürünlerini uzman kadrosu ile müşterilerinin hizmetine sunmakta, benimsediği kalite anlayışı, müşteri memnuniyetine dayanan hizmet prensibi, sektöründeki tecrübesi ve mühendis kadrosunun teknik desteği sayesinde Türk sanayisinin gelişimine ve işleyişine katkıda bulunmaya devam etmektedir…
Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok.
No:2 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul
+90 212 340 25 25
info@arsal.com.tr

Kurumsal

Grup Şirketleri

İletişim

Hızlı Erişim

Arsal Group © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım Grimor